Om

Om Formula Swiss Medical ApS

Formula Swiss Medical ApS var oprindeligt et joint-venture mellem InnoSurge Gruppen og Formula Swiss AG. 

InnoSurge gruppen er med sin 166 årige historie, sværvægteren indenfor sundhedssektoren. Som forhandler af diverse produkter og services henvendt til lægeklinikker, og senest med fokus på ortopædkirurgi og neurokirurgi. InnoSurge gruppen er en genkendelig spiller i det nordiske sundhedslandskab og en kendt samarbejdspartner for forskere og hospitalssystemet.

Formula Swiss AG er et schweizisk familieejet selskab, der siden 2013 har beskæftiget sig med produktion, salg og markedsføring af CBD-produkter til kosmetisk brug. Selskabet har sideløbende hermed indgået aftaler med universiteter og forskere over det meste af verden omkring forskning i Medicinsk Cannabis. Selskabet er certificeret efter schweiziske forskrifter om Good Manufacturing Practices (GMP) og ISO 22716-2007 standard. Selskabet opererer pt. på 60 markeder.

Formula Swiss Medical ApS er efter et års due diligence etableret i marts 2021, hvor arbejdet med ansøgningen om deltagelse i ‘forsøgsordningen for medicinsk cannabis’ til lægemiddelstyrelsen er påbegyndt.